Assortiment

toko depaja makanan

Depaja Makanan richt zich voornamelijk op de Indische keuken, maar met de ingrediënten uit ons assortiment kunt u ook voor het bereiden van andere Aziatische gerechten uit de voeten.

Naast de populaire merken en smaken van ketjap, sambal, bumbu, sauzen, etc. bieden wij ook de minder gangbare variaties aan. In de koeling vindt u verse tahoe, tempé en blad- en wortelspecerijen. In de diepvries onder andere loempia- en rotivellen, garnalen en snacks.

Ons assortiment zal met de tijd gestaag uitgebreid worden, de vraag van de klanten volgend.

 

 

Bij ons kunt u ook terecht voor de Indische tijdschriften Moesson en Ngotjeh.

Moesson is een Indisch maandblad dat al sinds 1956 in Nederland verschijnt. Een blad voor jong en oud die geïnteresseerd zijn in Nederlands-Indië en Indonesië, met interviews, recepten, artikelen en recensies van vroeger en nu. Zie ook www.moesson.nl

Ngotjeh is een tijdschrift dat sinds dit jaar eens per kwartaal verschijnt en zich vooral op Indische en Molukse ouderen richt. Het blad is dan ook in extra duidelijke letters gedrukt.

Ngotjeh 2