Papeda-dag

Elke laatste vrijdag van de maand presenteert Depaja Makanan de Papeda-dag. Deze gaat gepaard met livemuziek!

Papeda diende als basismaaltijd op de Molukken. Het werd en wordt nog steeds gemaakt van sago- of cassavemeel, in Nederland wordt het vaak van aardappelzetmeel gemaakt.
Hier gaat het om de sauzen die erbij geserveerd worden, zoals Asam Pedis (ribbetjes of kip in fris zuur) of Pindang Kuning (vis in geel fris zuur). Deze sauzen kun je overigens ook heel goed met Nasi Putih (witte rijst) eten, mocht je geen Papeda lusten.

Volgende livemuziek met papeda is op vrijdag 28 februari 2020 by Joe, Dries en Cees

Op vrijdag 29 november en 27 december hebben Stefanie & Rob tussen 17:00 en 19:00 uur de muziek verzorgd. Klik hieronder voor de korte clipjes.

Vrijdag 29-11-2019

Vrijdag 27-12-2019

Op vrijdag 27 september hebben Joe & Dries tussen 17:00 en 19:00 uur de muziek verzorgd. Een korte foto-impressie van PL – Poohls Pix is hieronder te vinden. Klik hiervoor op de foto.